Ouder activiteiten commissie

Home>Ouder activiteiten commissie

Ouder activiteiten commissie

OAC (ouder activiteiten commissie)

De school heeft een ouderactiviteitencommissie bestaande uit ouders van kinderen van onze school. De OAC helpt het team bij het uitvoeren van allerlei activiteiten. Het is ook een klankbord naar de directie toe van wat er onder de ouders leeft. Daarnaast verricht de OAC samen met andere ouders klussen in en om de school. Te denken valt aan: de aandacht voor gezondheid (luizencontrole), kwaliteit van de schoolomgeving (schoonmaakwerkzaamheden, klusjesmorgen, onderhoud schoolplein e.d.), contacten van school en ouders onderling (ouderavonden) en leuke, sociale activiteiten voor ouder en kind.

Activiteiten die o.a. door de OAC worden georganiseerd zijn: schoonmaak- en klusjesavonden, fancy fair, fietspuzzeltocht, deelname aan Wandelvierdaagse namens de school, schoolontbijt en schoolfotograaf.

Sinds het schooljaar 2014-2015 wordt de OAC versterkt door een aantal flex-hulpen (ouders) die wanneer nodig extra ingeschakeld worden.

Samenstelling team OAC:

Gertrude Bakker