Aanmelden nieuwe leerling

Als uw kind 4 jaar wordt, is hij of zij van harte welkom bij ons op Kindcentrum Johannes Bogerman. In de voorafgaande periode zult u de keuze voor een basisschool moeten maken. Wij willen u daarbij graag helpen. Naast de informatie die u over onze school kunt lezen op onze website is er voor u ook een kalender met allerlei praktische informatie beschikbaar.

In januari vindt er een aanmeldingsavond voor nieuwe leerlingen plaats. Alle ouders van kinderen die het daaropvolgende kalenderjaar 4 jaar worden, zijn welkom om op deze avond aanwezig te zijn. Tijdens deze avond vertelt de directeur één en ander over de school en krijgen nieuwe gezinnen een rondleiding. Er is de mogelijkheid om uw kind direct aan te melden.

Wilt u meer informatie over ons basisonderwijs, maak dan gerust een afspraak met onze directeur, Mw. Marida de Leeuw. Zij is te bereiken via E-mailadres: directie.bogerman@ijsselrijk.nl . U kunt daarbij een kijkje komen nemen in de basisschool, een rondleiding krijgen en hier meer over het reilen en zeilen op het kindcentrum horen.

U bent van harte welkom!

Als u een schoolkeuze heeft gemaakt en uw kind wilt aanmelden dan kunt u een formulier krijgen via de school, maar u kunt deze ook downloaden (zie onderaan deze pagina).

Ga naar de bovenkant