Aanmelden nieuwe leerling

Home>Aanmelden nieuwe leerling

Aanmelden nieuwe leerling

Als uw kind 4 jaar wordt, is hij of zij van harte welkom bij ons op de Johannes Bogermanschool. In de periode daarvoor zult u de keuze voor een basisschool moeten maken. Wij willen u daarbij graag helpen. Naast de informatie die u over onze school kunt lezen op onze website is er voor u ook een kalender met allerlei praktische informatie beschikbaar. Daarnaast kunt u een kijkje komen nemen in de school, een rondleiding krijgen en hier meer over het reilen en zeilen op de JBS te horen.

In januari vindt er een aanmeldingsavond voor nieuwe leerlingen plaats. Alle ouders van kinderen die het daaropvolgende kalenderjaar 4 jaar worden, zijn welkom om op deze avond aanwezig te zijn. Tijdens deze avond vertelt de directeur van de school het één en ander over de school en krijgen nieuwe gezinnen een rondleiding. Er is de mogelijkheid om uw kind direct aan te melden.

Mocht u deze avond gemist hebben en/of wilt u meer informatie over de school, maak dan gerust een afspraak met onze directeur, Mw. Marida de Leeuw. Zij is te bereiken via E-mailadres: directie@johannesbogermanschool.nl . U bent van harte welkom!

Als u een schoolkeuze heeft gemaakt en uw kind wilt opgeven dan kunt u een formulier krijgen via de school, maar u kunt deze ook downloaden (zie onderaan deze pagina).

Wilt u ook het formulier ouderverklaring m.b.t. opleidingen voor ons invullen? Dit hebben wij nodig voor onze administratie.